Recreatieve Poort Steenbergen

Vlakbij de A4 is deze nieuwe toegang tot de West Brabantse Waterlinie gerealiseerd. Je bezoek aan de Waterlinie start hier te voet, per fiets of per boot. Geniet daarna van de binnenstad op het terras in de winkelstraat en straks op de tribune aan het water.

 

 

 

 

 

Meer informatie over dit deelproject? Neem contact op met Henk-Jan Keur via hj.keur@gemeente-steenbergen.nl of telefonisch via 14 0167.

Nieuws

Begin 2016 is een start gemaakt met de nieuwe toegang tot de West Brabantse Waterlinie. De gehele haven heeft een facelift gekregen. Zeer in het oogspringend is het houten podium dat op de kop van de Steenbergse haven is gebouwd. „Het moet uitnodigen om activiteiten te organiseren in de haven. Mensen kunnen er gaan zitten als ze even willen lunchen bijvoorbeeld. En voor oudere mensen is het ook fijn. Naast het podium zijn er nieuwe damwanden geplaatst, nieuwe aanlegsteigers, nieuwe verlichting en verbeterde parkeerplekken aangelegd. De vernieuwde haven moet straks hét middelpunt van de gemeente zijn. Niet voor niks staat op het podium de tekst: ‘Welkom in recreatieve poort Steenbergen’. De officiële opening wordt groots uitgepakt en zal op 19, 20 en 21 mei 2017 plaatsvinden als ook de nieuwe steigers zijn geplaatst.

In de timlapse filmjes hieronder zijn de werkzaamheden tot nu toe te bekijken. Meer foto's zijn te vinden in de fotogalerij.