Thematische Routes

maart 2018

 

Thematische Routes

Binnenkort te downloaden in de app-stores

WBWL-explorer

 

Via fiets- en wandelroutes maak je kennis met alle projectonderdelen van de West Brabantse Waterlinie. Onderweg ervaar je de omgeving, ontdek je de geschiedenis en geniet je van mooie uitzichten.

 

Vanuit het project West Brabantse Waterlinie is er gewerkt aan een prachtige kans om het gebied van de West Brabantse Waterlinie nog beter op de kaart te zetten en alle onderdelen hiervan met elkaar te verbinden. In opdracht van de gemeente heeft bureau Peerdrops een belevingsapp voor Iphone en Android-telefoon ontwikkeld voor toeristen en recreanten die het gebied van de WBWL willen ontdekken. Dit hebben zij gedaan op een nog niet vertoonde wijze. De app is een wandel- en fietsbeleving voor iedereen die wil leren over de West Brabantse Waterlinie én vermaak zoekt in het gebied.

 

Ben jij nieuwsgierig om het gebied van de WBWL te gaan ontdekken? De app is geschikt voor Iphone (vanaf versie 8) en Android-telefoon (vanaf versie 4.1 Jellybean). Voor meerinformatie kan je de facebookpagina en de webpagina van WBWL-explorer bekijken of download de app direct hieronder:

 

 

 

 

 

LIEVER ZONDER TELEFOON ER OP UIT?

Verken het gebied met de routeboekjes met thematische informatie en op de achterzijde een quiz. Deze boekjes zijn verkrijgbaar bij VVV Brabantse Wal.

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie over dit deelproject dan kunt u contact opnemen met

Paul van de Sande via p.vandesande@gemeente-steenbergen.nl of telefonisch via 14 0167.